Plastische Chirurgie Antwerpen

Antwerpen is een stad waar u relatief goedkoop uw plastische chirurgie kunt laten uitvoeren. In de stad vindt u verschillende professionele centra waar u terecht kunt. Deze centra kennen allen hun eigen specialismen en hebben allen een samengesteld team van deskundige plastisch chirurgen.

De privéklinieken richten zich op verschillende gebieden van het lichaam. Zo kunnen zij ingrepen uitvoeren aan de huid, de ogen, de tanden en andere delen van het lichaam. Het team voert onder andere borstvergrotingen en ooglidcorrecties uit, voor een neuscorrectie kunt u weer terecht bij een van de vele andere centra voor plastische chirurgie in Antwerpen.

plastische chirurgie antwerpen

Plastische chirurgie in Antwerpen

Medipolis is een privékliniek in Antwerpen waar u terecht kunt voor talloze ingrepen. Hier zijn specialisten vanuit vele vlakken binnen plastische chirurgie werkzaam. Zij kunnen u adviseren bij het selecteren van de juiste ingreep en schetsen wat het eindresultaat zal zijn.

Bepaalde plastische ingrepen vereisen uitbundig en bijzonder specialisme in een bepaald medisch vakgebied. Zo moeten operaties bij mensen die kampen met overgewicht met grote secuurheid worden uitgevoerd. Bij Medipolis kunt u ook terecht voor plastische ingrepen die gerelateerd zijn aan overgewicht.

Zo voert een team van medisch specialisten onder andere ingrepen zoals een buikwandcorrectie uit. Andere methodes om overgewicht te bestrijden door middel van een ingreep zijn een maagband en liposuctie. Bij deze laatste wordt het overtollig vet effectief uit het lichaam gezogen zodat dit permanent uit het lichaam verdwijnt.

Voor plastische chirurgie aan de borsten kunt u ook goed in Antwerpen terecht. Er zijn meerdere locaties in de stad waar deze ingrepen worden uitgevoerd. Zo is Medipolis een goede locatie voor borstvergrotingen en –verkleiningen. Zij kunnen ook de borsten liften om deze er voller uit te laten zien en om te voorkomen dat deze gaan zakken.

Hier vind je meer steden met plastische chirurgie in Belgie.